tag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post8934730038358676169..comments2023-03-27T13:33:34.406+02:00Comments on Faluvégi kurta konyha: Mentás padlizsánlevesThrinihttp://www.blogger.com/profile/02378201086918047836noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-77519399429207117662011-04-20T17:15:15.140+02:002011-04-20T17:15:15.140+02:00Anikó,
mindenki nagyon aranyos, hogy örült nekem....Anikó, <br />mindenki nagyon aranyos, hogy örült nekem. :))<br /><br />Olyan kis egyszerű leves ez, de nekem nagyon bejön, mint minden egyéb krémleves. És ha valaki unja a krémet a padlizsánból, egy alternatíva a leves. Aztán vagy bejön vagy nem. Bár szerintem az ízesítés dönt el mindent. :)Thrinihttps://www.blogger.com/profile/02378201086918047836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-6934014161895517402011-04-20T15:09:23.649+02:002011-04-20T15:09:23.649+02:00Örülök, hogy újra blogolsz, csak így tovább, látod...Örülök, hogy újra blogolsz, csak így tovább, látod mennyien örülünk neked és a receptjeidnek, bár én eddig csak padlizsánkrémet ettem, azt nagyon szeretem, levesnek nem is hallottam róla, de annyi mindent nem tud az ember, mindig kell újat tanulni:-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-43013503769868454482011-04-18T15:42:40.741+02:002011-04-18T15:42:40.741+02:00Micsoda izgalmas, ízhatásMicsoda izgalmas, ízhatásBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-68480974448618827022011-04-18T08:51:25.088+02:002011-04-18T08:51:25.088+02:00Micsoda ötlet! Ilyet még nem ettem. És nagyon gusz...Micsoda ötlet! Ilyet még nem ettem. És nagyon guszta.<br /><br />(Örülök a posztodnak ;)Amihttps://www.blogger.com/profile/10090788310885471061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-67941548749504374332011-04-17T20:55:58.370+02:002011-04-17T20:55:58.370+02:00Imádom a padlizsánt, minden formában, de így még n...Imádom a padlizsánt, minden formában, de így még nem ettem. Elképzelésem sincs milyen lehet, kipróbálom. Azért is jó, mert kicsit unom a krémet, és a töltött/rakott verziót. :)Raindrophttps://www.blogger.com/profile/08692179995786849474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-9420417772778495472011-04-17T20:33:04.980+02:002011-04-17T20:33:04.980+02:00Szia Szemi! :))
Ottis,
tényleg jó kis leves.
Adr...Szia Szemi! :))<br /><br />Ottis,<br />tényleg jó kis leves.<br /><br />Adri,<br />nálunk a zöldséglevesek jobban fogynak, ha krémesítve vannak. A menta terjeszkedik ám a pinduri fűszernövényes kertemben, gondoltam szedem, hadd fogyjon. Jó volt így együtt, ízlett, legközelebb ugyanez salátaként fog elkészülni.Thrinihttps://www.blogger.com/profile/02378201086918047836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-28982749355867975472011-04-17T20:23:45.830+02:002011-04-17T20:23:45.830+02:00Még csak nem is hallottam padlizsánlevesről, nem h...Még csak nem is hallottam padlizsánlevesről, nem hogy mentásról! :) Nagyon klassz lehet!Adrihttps://www.blogger.com/profile/13508822136382267176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-10264052627751909392011-04-17T20:07:03.496+02:002011-04-17T20:07:03.496+02:00Nagyon guszta, finom biztos!Nagyon guszta, finom biztos!Ottishttps://www.blogger.com/profile/14275790788805309602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-48551570533942416642011-04-17T18:33:38.086+02:002011-04-17T18:33:38.086+02:00Új bejegyzés Thrininél, de jó, de jóóó! :)
Méghozz...Új bejegyzés Thrininél, de jó, de jóóó! :)<br />Méghozzá micsoda különleges étel! Finom lehetett.<br />A képek pedig szépek, olyan Thrinisek. :))Szemihttps://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-42898577687769519392011-04-17T15:56:23.505+02:002011-04-17T15:56:23.505+02:00Anna,
semmiképpen nem beszélnélek rá semmire! :)
...Anna, <br />semmiképpen nem beszélnélek rá semmire! :)<br />De ízesítsd pl. kezdetnek úgy, ahogy a padlizsánkrémet szoktad és aztán majd továbblépsz.<br />Ez olyan jó kis fokhagymás, mentás, borsos, tejszínes ízű volt. :) Olyan szerethető!<br />Köszönöm a fogadtatást! :)Thrinihttps://www.blogger.com/profile/02378201086918047836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6320907132431335269.post-22071201210477862442011-04-17T15:29:15.299+02:002011-04-17T15:29:15.299+02:00Mikor megláttam a gasztro.blogon, el se akartam hi...Mikor megláttam a gasztro.blogon, el se akartam hinni, hogy tényleg van új bejegyzés! Örülök neki (neked)! <br />Padlizsánkrémlevest egyszer már készítettem, de nem ízlett. Pedig szeretem a padlizsánt, általában padlizsánkrémet vagy muszakát szoktam belőle készíteni. Aztán ki tudja, lehet hogy teszek még egy próbát a levessel, hátha ízletesebb lesz mint a múltkori! :)<br />AnnaAnonymousnoreply@blogger.com