A nokedlit nagyon szeretem, főként köretként, de önálló fogásként is, valamivel társítva, pl. túróval, juhtúróval, tojásosan vagy paradicsomosan, mint ennél a receptnél. Volt még a felbontott paradicsomitalból, amit fel tudtam használni ehhez a könnyű vacsorához. Adtam hozzá zöldfűszereket és tejföllel szelidítettem a paradicsomízt. Természetesn bármilyen tésztára önthető ez a mártás, pl. vajon sütött halhoz nagyon passzol, mint köret. Egy picit be lehet tenni a sütőbe is akár, addig míg ráolvad a sajt. A forróságra való tekintettel, én most nem kapcsoltam be a sütőt, egyébként is gyors vacsinak szántam. Így is nagyon finom volt.
Hmmm, ez tényleg fini lehet! Ráadásul gyorsan kész, mi kell még?? :))
VálaszTörlésJa, és változatlanul szépek a képeid...
Szemirámisz,
VálaszTörlésköszönöm. :)
Tényleg elég annyi idő a konyhában, míg egy ilyesmi kaja elkészül. :)
Tetszik! Kimondottan tetszik! :)
VálaszTörlésEz mekkora ötlet! Nagyon jó! :)
VálaszTörlésSürgősen gondoskodnom kell róla, hogy legyen a hűtőben egy felbontott paradicsomlé... :))
Igazán finom és jó ötlet
VálaszTörlésNagyon finom lehet, én biztosan szeretném. :))
VálaszTörlésCsibe,
VálaszTörlésörülök. :)
Felhőlány,
Köszi. Érdemes megbontani egy dobozzal. :)
Bianka,
köszi.
Egycsipet,
nálad nyerő a nokedli, ha jól emlékszem. Ha a paradicsom is bejön, akkor sztem is szeretnéd. :)
Gyönyörű lett!
VálaszTörlésParadicsomból, nokedliből sosem elég.
Nagyon tetszik az ötlet, így együtt. :)
Raindrop,
VálaszTörlésezek szerint nálad is kedvenc mindkettő.... :))