2010. július 20., kedd

Paradicsom mánia


A nokedlit nagyon szeretem, főként köretként, de  önálló fogásként is, valamivel társítva, pl. túróval, juhtúróval, tojásosan vagy paradicsomosan, mint ennél a receptnél. Volt még a felbontott paradicsomitalból, amit fel tudtam használni ehhez a könnyű vacsorához. Adtam hozzá zöldfűszereket és tejföllel szelidítettem a paradicsomízt. Természetesn bármilyen tésztára önthető ez a mártás, pl. vajon sütött halhoz nagyon passzol, mint köret. Egy picit be lehet tenni a sütőbe is akár, addig míg ráolvad a sajt. A   forróságra való tekintettel, én most  nem kapcsoltam be a sütőt,   egyébként is gyors vacsinak szántam. Így is nagyon finom volt.


                             


                            


9 megjegyzés:

  1. Hmmm, ez tényleg fini lehet! Ráadásul gyorsan kész, mi kell még?? :))

    Ja, és változatlanul szépek a képeid...

    VálaszTörlés
  2. Szemirámisz,
    köszönöm. :)
    Tényleg elég annyi idő a konyhában, míg egy ilyesmi kaja elkészül. :)

    VálaszTörlés
  3. Tetszik! Kimondottan tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. Ez mekkora ötlet! Nagyon jó! :)
    Sürgősen gondoskodnom kell róla, hogy legyen a hűtőben egy felbontott paradicsomlé... :))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon finom lehet, én biztosan szeretném. :))

    VálaszTörlés
  6. Csibe,
    örülök. :)

    Felhőlány,
    Köszi. Érdemes megbontani egy dobozzal. :)

    Bianka,
    köszi.

    Egycsipet,
    nálad nyerő a nokedli, ha jól emlékszem. Ha a paradicsom is bejön, akkor sztem is szeretnéd. :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű lett!
    Paradicsomból, nokedliből sosem elég.
    Nagyon tetszik az ötlet, így együtt. :)

    VálaszTörlés
  8. Raindrop,
    ezek szerint nálad is kedvenc mindkettő.... :))

    VálaszTörlés