Egy korábbi posztban írtam a karácsonyi tervekről, milyen ételek kerülnek az asztalra. Sikerült megvalósítanom, amit terveztem, nem hajszoltam túl magam, -talán a 24-e volt egy picit rázósabb- minden flottul ment és pihenésre is jutott idő. Az összes ételről nem készült fotó, mert képtelenség lett volna, de amit fotóztam, azt mutatom, amiről nincs kép, annak pedig a receptje kerül fel. Természetesen a teljesség igénye nélkül.
Klasszikus halászlé helyett egy harcsagulyást főztem, aminek az elkészítése roppant egyszerű, ízében semmivel nem marad el a halászlétől.
Ettünk még töltött szűzpecsenyét, volt majonézes saláta.
Főztem finom húslevest, saját nevelésű csirkéből, mindene belefőtt, isteni íze lett, már-már gyógyító hatású. Gyermekemnek készült rántott szelet, krumplipürével, szűzérme és fokhagymás szelet is.
Süteményekből az alábbi választék volt: mézeskalács, almás-kókuszos süti, máktorta, rózsa szelet.
Természetesen vendégségben is találkoztunk minden féle jóval, finomsággal, úgyhogy nem maradtunk éhen az elmúlt három napban.
Természetesen vendégségben is találkoztunk minden féle jóval, finomsággal, úgyhogy nem maradtunk éhen az elmúlt három napban.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése