A receptet a Mindmegettén találtam, Csicsi küldte. Köszi Csicsi! :)
Hozzávalók nálam:
3 nagy marék széles metélt1/2 fej hagyma
olajos tonhalkonzerv
2 dl tejszín
2 gerezd fokhagyma
füstölt sajt
só
fehér bors
szerecsendió
olíva olaj
Elkészítés:
Amíg a víz felforr és megfő a tészta , addig elkészül a tonhalas szósz. Apró kockákra vágom a hagymát, és a tonhalról leszűrt olajban megpárolom, a fokhagymával együtt. Hozzáadom a tonhalat, átmelegítem, majd felöntöm a tejszínnel. Sózom, borsozom és összefőzöm. A végén reszelek rá szerecsendiót. Ha kész, összekeverem a sós vízben megfőzött és leszűrt tésztával. Tálaláskor megszórom füstölt, reszelt sajttal.
Ps: legközelebb egy kis aszalt paradicsomot adok hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése