Hozzávalók:
40-50 dkg harcsafilé
5-6 db nagy burgonya
1 vöröshagyma
1 ek pirospaprika
1-2 db paradicsom
1 db paprika
2-3 gerezd fokhagyma
1 halászlé kocka
1 kk erős paprika krém
bors
só
zsír
Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztom a zsíron, majd megszórom pirospaprikával és felöntöm 2 dl vízzel, sót teszek bele. Feldarabolva hozzáadom a paprikát, paradicsomot, a felkockázott krumplit. Mehet bele az összenyomott fokhagyma, bors is. Felöntöm a megfelelő mennyiségű vízzel, (attól függ hány személyre készül) és addig főzöm míg a krumpli puha lesz. Beleteszem a halászlé kockát morzsolva, megvárom, míg azzal is rottyan egyet a leves és mehet hozzá a kockára vágott halfilé. A hallal készre főzöm, és ízesítem erős paprika krémmel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése