Még mindig bőségesen terem a spenót. Salátaként gyakran tálalom. A hétvégén grill partyn voltunk, oda is vittem egy tállal, csak egy másik verziót. Természetesen nagy sikere volt.
Napok óta kívántam már a paradicsomot, vettem egy doboz fürtöset, végülis egész tűrhető íze volt. Szintén került a salátába belőle, tettem még hozzá camembert sajtot. Citromlé helyett pedig balzsam ecetet használtam. Nagyon hamar elkészül és könnyű vacsora.
Hozzávalók:
3 nagy marék friss spenót levél
10-12 db koktél paradicsom
125 gr camembert sajt
só
citrombors
oliva olaj
balzsam ecet
Elkészítés:
A megmosott spenótot egy tálba teszem, hozzáadom a felezett paradicsomokat és a felkockázott sajtot. Megsózom, borsozom, meglocsolom oliva olajjal és balzsam ecettel.
ÁÁÁÁ valami csodálatos
VálaszTörlésEgy hete salátát vacsorázunk :) És mindig más, nem lehet megunni. Spenóttal még nem, sóskával már készítettem.
VálaszTörlésThrini, ezt neked küldöm, szeretettel
http://garffyka.blogspot.com/2010/05/cukker-blogger-es-egy-kis-kedvesseg.html
Bianka,
VálaszTörlésszereted az ilyesmit?
Garffyka,
ugye, hogy nem lehet megunni a salátát? Főleg, akkor kívánom, ha meleg van. Tényleg nálunk is sűrűn előfordult mostanában.
A díjat köszönöm szépen, kedves vagy. :)
Így lehet, hogy még én is megeszem a spenótot:)
VálaszTörlésKata,
VálaszTörlésmegsúgom Neked, hogy főzeléknek nem szoktam készíteni. De párolva, nyersen és sütve finom. Szerintem. Próbáld ki salátaként!