Az alap egy vajas-lisztes-tejszínes keverék. Mit mondhatnék még róla? Egyszerű, gyors, finom. (Már megint. :))
Hozzávalók:
2-3 db piros, közepesen csípős paprika
1 csokor snidling
2 dl tejszín
1 ek liszt
kb. 1-1,5 ek. vaj
1 pici fehérhagyma
só
fehérbors
Elkészítés:
A vajat felolvasztom, megfuttatom benne a reszelt hagymát, az apróra vágott paprikát, megszórom liszttel, átkavarom néhányszor, felöntöm 2 dl tejszínnel és 1 dl vízzel. Sózom, borsozom, beleszórom az aprított snidlinget és megvárom, míg besűrűsödik.
Tálaláskor a húsra csurgatom kívánság szerinti mennyiségben.
Gyönyörű kép!
VálaszTörlésCsodaszép lett! Meg persze finom is lehet egy kis csirkemellhez:)
VálaszTörlésOlyan guszta! Szeretem a szószos husikat.
VálaszTörlésHű nagyon guszta és igen finom lehet
VálaszTörlésFinom lehetett! És a képek is jók, megint...
VálaszTörlés:))
Guszta, de nagyon! Szuper képekkel :)
VálaszTörlésGratulálok!
Piszke,
VálaszTörlésköszi. :)
Moha,
éppen csirkemellhez készült. :)
Csibe,
én is szeretem.
Bianka,
köszi.
Szemi,
köszönöm.
Ami
köszönöm, aranyos vagy! :)