2010. április 4., vasárnap

Húsvéti saláta



A húsvéti sonka és a főtt tojás népszerűbb nálunk, ha zöldséggel, salátaként tálalom. Ilyenkor már szoktam venni primőr árut is, (de csak mértékkel) jól esik frissességük, roppanósságuk. Egy nagy pohárba rétegezve raktam a hozzávalókat, öntetet is akartam hozzá készíteni joghurtból, de sipp-supp felfaltuk anélkül. Receptet nem írok, mert mindenki kedve szerint választhatja meg a hozzávalókat. Én tettem bele főtt sonkát, tojást, retket, uborkát, lila hagymát. Mindent csíkokra vágtam, felváltva kerültek a pohárba, csak a tojást sóztam. A tetejére aprított petrezselyem levél került.



4 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó ötelt, meg is jegyzem, köszönöm

    VálaszTörlés
  2. Ez nálunk is hasonlóan készül és nagy sikere van mindig:)
    Kellemes ünnepeket kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  3. Lili,
    köszönöm, nektek is kellemes ünnepet kívánok! :)

    Bianka,
    :)

    Kata,
    nálunk is elfogyott pillantok alatt.

    VálaszTörlés